Boek een budget vriendelijke reis naar Spanje

De zomer staat weer voor de deur, dus is het tijd om online te speuren naar leuke vakantie aanbiedingen. Gelukkig zijn die er genoeg en hebben we ook nog eens het geluk dat je vanuit Nederland heel goedkoop naar mooie Europese bestemmingen kunt vliegen. Van Zowel Schiphol Airport, Eindhoven Airport en Rotterdam Airport kun je voor nog geen paar tientjes met budget airlines een goedkope vakantie Spanje boeken. Je kunt kiezen om enkel de vlucht te boeken met verschillende budget airlines zoals Transavia of Ryan Air, of je kiest direct voor een voordelig all inclusive pakket waarbij de vlucht en de accommodatie prijs gebundeld worden en je kunt boeken voor een voordelig tarief.

 Ontdek Spanje

Op vakantie gaan is niet alleen leuk, je kunt tijdens je vakantie ook veel inspiratie op doen. Zit je een beetje vast in je dagelijkse routine en wil je graag een andere omgeving ontdekken, ontdek dan deze zomer Spanje. Spanje heeft veel mooie kustplaatsen en stedelijke steden die rijk zijn aan cultuur en geschiedenis. In Spanje kun je veel inspiratie op doen voor verschillende doeleinden. Ga je binnenkort verhuizen? Laat je inspireren door de prachtige Spaanse architectuur en stijlen. Last van een writersblock? Wandel langs de Spaanse kust en je zult je direct geïnspireerd voelen door de prachtige witte stranden en de azuurblauwe zee. Heb je veel aan je hoofd en wil je even lekker je hoofd legen en genieten van de buitenlucht? Spanje heeft ook een aantal prachtige ‘national parks’ waar je urenlang kunt wandelen en kunt genieten van deze wandelroutes langs bergen, door bossen en mooie rivieren. Je zult geheid veel nieuwe inspiratie opdoen en als een nieuw mens terugkeren naar Nederland.

 Shop er op los in de modestad van Spanje

Ze zeggen wel eens dat er niks fijners is dan ‘shopping therapy’. En waar kun je dit beter doen dan in de Spaanse zon, door de Spaanse straatjes vol modehuizen en verschillende boetiekjes. Winkel je graag in winkels als Zara en de Berschka? No worries, dit kan je ook prima in Spanje doen. Wist je dat dit Spaanse ketens waren en dat de prijzen er stukken lager liggen dan de Zara en Berschka in Nederland? Zo kun je ook direct nieuwe inspiratie op doen door leuke zomer kleding te scoren.

Barcelona heeft veel leuke winkelwijken zoals de zijstraten van de Ramblas en de Placa de Cateluna. Eenmaal in Barcelona mag je natuurlijk ook niet de stad verlaten zonder een bezoek te brengen aan Park Guell. Laat je verleiden door de kunstwerken van Gaudi en je zult volledig geïnspireerd door het park wandelen.

Je goedkope vakantie Spanje zal door alle opties en mogelijkheden om te winkelen, heerlijk te eten en cultuur op te snuiven niet als een goedkope vakantie voelen maar als een luxe retraite.