Als aan kantoorartikelen wordt gedacht, denkt men al gauw aan ordners, pennen, sorteer mappen en dergelijken. En deze kantoorartikelen zijn ook hoog nodig in de meeste bedrijfsvoering. Chaos op de werkplek is niet bevorderlijk voor de werkzaamheden, zo is dit al meerdere keren bewezen. Kantoorartikelen hoeven niet de standaard kleuren en vorm te hebben en je kunt jouw bureau bovendien uitbreiden met kantoor gadgets. Hier een aantal coole ideeën.

De mok

Het is misschien een beetje afgezaagd, maar tegelijkertijd blijft het een leuke: een grappige mok. Of het nu een mok is met een foto erop van jou en je vrienden, of en mok is met een geinige tekst erop: het zorgt er toch voor dat er wat humor op de werkvloer komt. Ook helpt het misschien om door een dipje op de dag heen te komen. Dan kijk je even naar je mok met een foto van jouw kat of hond erop en word je weer even opgevrolijkt. Let er wel op dat je deze “grappige mok” niet mee de vergaderruimte inneemt of in je hand houdt terwijl je een klant op kantoor bezoekt. Staat toch een stukje minder professioneel.

De stressbal

Iedereen heeft zijn eigen tikjes wanneer hij gestrest is en iedereen uit deze op een andere manier. Zo tikt de één zenuwachtig met zijn voet op de grond, terwijl de ander op zijn of haar nagels begint te bijten of met haar haar begint te friemelen. Twee nieuwe trends overheersen de stres-gadget markt tegenwoordig: de fidget spinner en de stressbal. Beiden liggen voornamelijk bij mannen op het bureau, en geven een manier om stress te kunnen uiten. Het is vergelijkbaar met het kijken van een spannende thriller: dan wil je toch ook even in de arm van de persoon naast je knijpen?

Magneetborden

Ook magneetborden zijn en leuke toevoeging aan jouw werkplek. Een aantal foto’s ophangen van vrienden en collega’s waar je af en toe naar kan kijken als je je verveelt of even een opvrolijkertje nodig hebt om de dag door te komen kan helpen! Bovendien is het altijd een aanknopingspunt voor een gesprekje als één van je collega’s langsloopt. Is toch wel erg interessant al die evenementen waar je bent geweest!

Spelletjes

Verveel jij je snel op werk omdat er lange tussen perioden zitten tussen het werk, dan is een spelletje op het bureau ook altijd een leuke gadget. Zo kun je een basketbal-netje ophangen aan jouw wand of en mini pingpong setje kopen om vanaf je stoel tegen de wand te kunnen pingpongen. Zo wordt jouw bureau ineens het populairste bureau op kantoor!