Het is een heerlijk gevoel, je huis inrichten. Maar om het helemaal af te maken heb je natuurlijk accessoires nodig. Zo maak je van jouw huis, jouw thuis. Maar wat voor accessoires kan je allemaal neer zetten? Je hebt natuurlijk de standaard dingen, zoals je tafel, je stoelen, je bank en kasten. Maar wat maakt het geheel helemaal af? Daar gaan we het even over hebben.

Lampen.

Lamps all over the place! Je wilt natuurlijk wel voldoende licht in huis halen. En daar horen lampen bij. Je hebt natuurlijk verschillende lampen die je kan plaatsen. Want ga jij voor een staande lampen, tafellampen of bijzondere hanglampen? De keus is helemaal aan jou, maar je interieur maak je er wel helemaal mee af.

Vloerkleden.

Heb je geen tapijt maar een tegel- of houten vloer? Dan kan je jouw vloer altijd nog iets extra’s geven door een vloerkleed neer te leggen. Zo geef je jouw vloer net wat extra’s en kan je de meubels met elkaar verbinden. Wil je een vloerkleed niet op de grond hebben? Dan kan je het wat gedurfder aanpakken door een dun vloerkleed tegen de muur op te hangen. Zo heb je gelijk een eyecatcher aan de muur.

Schilderijen.

Het is natuurlijk heerlijk om de muren vol te hangen met foto’s, maar schilderijen doen het ook altijd erg goed. Zorg dat er altijd wel iets aan de muur hangt. Het oogt niet alleen gezelliger en knusser, maar het werkt ook beter voor de akoestiek en dan klinkt de ruimte ook minder hol.

Bloemen.

Flowers everywhere! Bloemen fleuren je huis gelijk op. Het ruikt lekker fris en de kleuren ogen altijd extra zomers in huis. Het werkt ook om je eigen humeur iets op te vrolijken. Je hoeft geen hele bossen bloemen in huis te halen en overal te verspreiden. Je kan het ook kleiner aanpakken en overal kleine potjes neer zetten. 

Ben je geen grote fan van bloemen omdat ze redelijk snel verwelken? Dat is te begrijpen, dan kan je altijd gaan voor planten. Want planten in huis hebben ook een erg positief effect. Ga jij dan voor een hele grote plant in de hoek of wil je de ruimte helemaal groen laten kleuren? Aan jou de keus, als het aan mij ligt zal ik nooit genoeg planten in huis hebben staan. Gelukkig zijn ze ook nog goed voor wat extra zuurstof