Soms weet je gewoon niet zo goed meer wat je aan moet trekken. Vaak grijp ik dan zelf terug naar de basics. Gewoon lekker een spijkerbroek met een truitje of een shirtje in een basic kleur. Maar als je dan ’s avonds een etentje hebt of uitgaat wil je de outfit toch even wat leuker maken. Hier heb ik een aantal tips over welke items je kan aanschaffen om je basic outfit op te fleuren. Lees snel verder!

Een hippe handtas

Handtassen heb je in allerlei stijlen, kleuren en maten. Ideaal dus om je outfit net even een beetje kleur of gewoon iets extra’s te geven. Je kan bijvoorbeeld voor een fel en vrolijk kleurtje gaan in de lente of zomer. Maar je kan ook in de winter gaan voor een mooi leren exemplaar met gouden gespen. Tot slot ben ik ook wel heel erg fan van een fluwelen model. Het staat chic en maakt gelijk het tasje minder saai. Vooral rood fluweel met gouden details vind ik echt prachtig. Staat echt geweldig elegant!

Sieraadjes

Sieraadjes zijn mijn tweede tip om een outfit op te fleuren. Een paar kettinkjes of een goed paar oorbellen kunnen je outfit echt afmaken. Je hoeft niet eens per se zowel een ketting als een ring en ook nog oorbellen, maar met een van de drie ben je er al. Met ringen en kettinkjes is het leuke ook dat je verschillende kunt combineren. Zeker als je subtiele kettingen/ringen hebt staat dit erg leuk. Bij een wat grotere ‘statement’ ring of ketting zou ik het houden bij eentje of in combinatie met een paar subtiele exemplaren. Want je wil natuurlijk ook niet dat het teveel van het goede wordt.

Andere accessoires

Naast sieraden zijn er ook veel andere accessoires die heel leuk kunnen zijn voor je outfit. Het zijn meestal niet de items waar je gelijk aan denkt, maar wel die veel uit kunnen maken. Ik vind bijvoorbeeld een zijden sjaaltje echt heel mooi. Je kunt deze stoer in je haar knopen of juist elegant om je nek binden. Ook een ceintuur om je middel of een riem met een grote gesp zijn items die ik heel leuk vind. Daarnaast is een ceintuur voor om je middel heel handig als je een oversized shirt/blouse hebt, maar deze toch te casual vindt voor in de avond. Als je dan de riem er omheen gooit zie je er gelijk heel anders uit. Ideaal!