In Fashion Utrecht

Trek aan wat jij lekker vindt zitten!

Soms vind ik het lastig het verschil te zien tussen heren truien en dames truien. Vroeger leek dat wel veel gemakkelijker te gaan. Je keek vooral naar de print en de mate waarin de trui was getailleerd en klaar was kees. Inmiddels is het allang niet meer zo dat mannen geen getailleerde kleding dragen.  Vooral bij overhemenden en t-shirts kan je dit verschil erg goed zien. Verder is er natuurlijk ook een periode geweest dat er veel oversized kleding werd gedragen. Dat is dus het expres dragen van een paar maten te groot om een leuk en speel effect te kunnen bereiken met je kleding. We zullen het maar scharen onder het kopje mode. Die mode is de hele tijd aan verandering onderhevig.

Mening?

Iedereen heeft altijd wel ergens een mening over. Als je meer van de oude stempel bent dan vind je het waarschijnlijk (meestal) niet nodig dat een heren trui wat meer getailleerd is. Persoonlijk vind ik het altijd wel wat mooier staan. Je ziet de vorm van het lichaam wat beter. Ik krijg dan meer het gevoel dat de persoon bewust bezig is geweest met zijn uiterlijk en er verzorgd uit wil zien. Uiteraard is er ook niets mis met comfort fit. Het geeft alleen een iets meer casual uitstraling.

Kersttrui

Natuurlijk kan dit onderwerp in deze periode niet in de blog ontbreken als ik het over heren truien heb. De hype lijkt inmiddels wel iets aan het afnemen maar eigenlijk is het de bedoeling dat je wel een foute kersttrui in je kast heb liggen. Beter nog, dat je hem af en toe aantrekt. Dat deze goed past is ook niet zo belangrijk. Als de trui maar geheel en al over de top is. Hoe lelijker hoe beter. Hoe graag je de trui ook soms aan wilt trekken, het kan zijn dat de familie daar hele andere gedachten bij heeft. Misschien is het wel de bedoeling dat je een beetje chique aan het diner moet verschijnen. 

Het is hoe dan ook lastig om er in de winter leuk uit te zien. In de zomer lijkt het erop alsof je veel meer opties hebt om uit te kiezen. Waar het om gaat is dat je gewoon aan moet trekken wat jij mooi vindt en wat jij comfortabel vindt zitten! Dat kan ook voor een klein stukje extra zelfvertrouwen zorgen. Een mening hebben andere mensen altijd wel. Kan je er maar beter zelf van genieten!

Mobiele versie afsluiten