In Fashion Utrecht

Nooit meer een miskoop met deze tips!

Het is iedereen wel een keer overkomen, een kleding miskoop. De een misschien net iets vaker dan de ander maar er hangen nu waarschijnlijk nog steeds kledingstukken in je kast die je niet meer draagt of sterker nog, nog nooit hebt aangehad. Maar waarom doen we toch elke keer die miskopen? Komt het door een vlaag van verstandsverbijstering of is het kledingstuk gewoon in een keer veranderd sinds je hem in je kast hebt opgehangen? Helaas weten wij het antwoord daarop niet maar waar we het antwoord wel op weten is hoe je een miskoop in de toekomst kan voorkomen. In dit blog delen we dan ook graag een paar waardevolle tips met je!

Goedkoop is duurkoop

Hoe vaak heb je deze drie woorden al gehoord? Toch blijkt het elke keer weer waar te zijn. Goedkoop is echt duurkoop. Dat shirtje wat misschien maar 5 of 10 euro heeft gekocht kan na 2 keer dragen eigenlijk alweer de prullenbak in omdat het helemaal uit model is door het dragen of hij is flink gekropen door de was, ook al heb je op 30 graden gewassen. Zorg er in de toekomst voor dat je investeer in kwaliteit, zoals bijvoorbeeld kleding van Black Bananas. Over het algemeen zullen deze kledingstukken veel langer mooi blijven waardoor je er dus ook veel langer van kan genieten en je het niet na één of twee keer dragen al weg moet gooien en weer opnieuw naar de winkel moet voor hetzelfde item.

Doe je voordeel met de SALE

Zodra winkels sale op hun ruiten hebben staan of een grote banner op hun site hebben zijn we meteen geïnteresseerd. Nederlanders willen het liefst zoveel mogelijk kopen voor zo weinig mogelijk geld. Ook tijdens de sale kopen we graag een shirtje of een broek die voor 50% of zelfs voor 70% is afgeprijsd want hé dat is nog eens mooi meegenomen toch? Kies er in de sale gevallen vooral voor om bij een kwalitatieve te shoppen, zodat je echt parels kunt aanschaffen voor een mooie prijs. Een goed voorbeeld hiervan is de Black Bananas Sale.

Koop nooit iets zonder het te passen

Ben jij er heilig van overtuigd dat je maatje M hebt en dat die broek dus wel gaat passen? Niet doen! Ieder merk houdt zo zijn eigen maten aan waardoor er behoorlijk wat verschil tussen kledingstukken onderling kan zitten. Ook al biedt merk X een broek aan in maat M, het kan best zijn dat het valt als een maatje S of L. Ook het model van het kledingstuk kan invloed hebben of de maatvoering. Pas dus daarom altijd voordat je gaat kopen zodat je zeker weet dat het goed zit. Bij het passen van een broek moet je er trouwens ook even opletten dat de broek goed aansluit. Hij moet uiteraard niet te strak zitten maar al helemaal niet te los. Broeken lopen je uit en gaan na een paar keer dragen/wassen iets ruimer zitten.

Mobiele versie afsluiten