In Fashion Utrecht

Je schoenen kunnen er nog zo mooi uit zien…

Inlegzolen

maar als je er zere voeten in krijgt, is de lol gauw over. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om te blijven zitten en vooral niet te gaan lopen. Maar eigenlijk zijn schoenen daar niet voor bedoeld. Op schoenen moet je comfortabel kunnen lopen. Dus zijn in veel gevallen inlegzolen een goede oplossing. Net als blarenpleisters en wandelsokken. Het hangt net af van de schoenen voor welke oplossing je kiest. Want het inlopen van je nieuwe schoenen kan nog best lang duren. Zeker wanneer je nieuwe, schitterende schoenen, zorgen voor lelijke blaren.

Kies de juiste oplossing voor jouw voeten

Want wanneer je blijft hobbelen met pijnlijke voeten, zorgt dat er op een gegeven moment voor dat je hele lijf pijn gaat doen. Van je knieën tot je heupen tot je rug tot je nek. En ik kan je vertellen: geen enkel paar schoenen is mooi genoeg voor dat soort ellende. Het is verstandig om goed over de juiste oplossing na te denken. Heb je schitterende hakken gekocht? Dan kunnen wandelsokken eigenlijk niet. Je wilt in je schitterende hakken stralen. En er niet uitzien alsof je op wandelvakantie gaat. Goede inlegzolen kunnen dan de oplossing zijn. En natuurlijk blarenpleisters voor de eerste paar keren dat je ze draagt.

Wandelschoenen vragen om wandelsokken

Want wanneer je écht aan de wandel gaat, dan krijgen je voeten het nogal te verduren. Het is dan slim om je goed te laten informeren over de juiste wandelschoenen voor jouw voeten. Dan gaat het dus niet om het uiterlijk van de schoenen, maar om het comfort. En die wandelsokken? Die werken dus echt. Ze hebben geen naden en zullen dus niet gaan schuren en voor blaren zorgen. Zo kun je fijn voortstappen. Al is het ook bij wandelschoenen wel verstandig om ze goed in te lopen.

Wat doe je als je altijd koude voeten hebt?

Dan ben je verder van huis. Koude voeten zijn, vooral bij vrouwen, vaak een gevolg van een minder goede doorbloeding. Door de juiste inlegzolen te dragen, kun je er voor zorgen dat je voeten in de goede stand komen te staan. Dit kan de doorbloeding stimuleren en er dus voor zorgen dat je minder koude voeten krijgt. Dit is vooral heel handig als je, bijvoorbeeld voor je werk, veel buiten bent. Ik denk dan aan al die vrouwen die op de markt werken. Hoe warm hun schoenen ook zijn, op een gegeven moment zijn hun voeten zo koud dat ze haast niet meer op te warmen zijn.

Mobiele versie afsluiten