In Fashion Utrecht

De sieraden van Ti Sento

ti sento

Bij infashionutrecht.nl hebben we het vaak over bijzondere mode nieuwstjes en trends waar je echt van onder de indruk kunt zijn. Het blog van vandaag gaat over het merk Ti Sento. Ti Sento is  een sieradenmerk, welke voor ongelofelijke prijzen hun edelmetaal aanbieden. Als je dus op zoek bent naar mooie sieraden, dan kun je bij Ti Sento zeker een goede slag slaan! En als er één ding is dat we belangrijk vinden bij In Fashion, dan is het wel dat we een goede deal krijgen. Daarom schrijven we tenslotte ook onze blogs: zodat je niet zelf het internet hoeft af te struinen naar de leukste acties!

Hét sieradenmerk

Ti Sento is bij uitstek het merk voor sieraden, voor mensen met een budget. De oorbellen, ringen en kettingen van dit merk gaan namelijk al de winkel uit voor soms wel dertig euro. Voor het ongetrainde oog zijn de ringen van Ti Sento niet te onderscheiden van een zilveren ring met echte diamant. Dat maakt het merk dan ook zeer populair bij een grote groep jongeren. Die hebben tenslotte vaak niet het geld om hele dure sieraden of accessoires te kopen. Tenzij ze lang sparen, maar ja daar heb je natuurlijk geen zin in!

Wat gebruiken ze als edelmetaal?

Met de prijzen die je betaalt voor de sieraden van Ti Sento zal je jezelf zonder twijfel afvragen: hoe kan het dat deze accessoires zo betaalbaar zijn? Eén ding dat voorop staat is dat de kwaliteit van de sieraden ongekend is. Of eigenlijk, net zo goed als van zeer prijzige sieraden. Het edelmetaal dat wordt gebruik om de ringen, kettingen en oorbellen van dit merk te vervaardigen is zilver. De accessoires worden verder aangekleed met parelmoer, natuursteen, zirkonia en parels. Daardoor zijn er zeer diverse modellen in de collectie van dit merk!

Ti Sento bij Brandfield

Maar nu de grote hamvraag: waar kun je nu Ti Sento sieraden aanschaffen en ook nog eens genieten van aanbiedingen? Want het is natuurlijk pas een echte ‘wowdeal’ wanneer je leuke kortingen krijgt. En dat kan, bij Brandfield. Brandfield is een webshop met een enorm aanbod in accessoires. Zo hebben ze in deze webshop ook de sieraden van Ti Sento, en wel voor hele leuke prijzen. Dat komt omdat ze bij Brandfield heel vaak nieuwe spullen toevoegen aan het assortiment en oude items in de sale doen. Daar kun je van profiteren! Voor de allerbeste deals voor Ti Sento spullen ga je dus naar deze shop!

Mobiele versie afsluiten