In Fashion Utrecht

De hele dag door in comfort

Het is een trend geworden. Nachtkleding door de dag heen dragen. We leven in een drukke, hectische wereld waarin het bijna lijkt alsof we er alles voor over hebben om zo stijlvol mogelijk de dag door te komen. Ik ben zo blij met deze trend, kan ik je zeggen! Ik heb nooit kunnen lopen op hakken en bij de gedachten om mezelf in een hele strakke broek te hijsen krijg ik het benauwd. De pyjama trend is er een van comfort en daar worden we stiekem allemaal blij van. Nachtmode dames, daar kun je dus nu gewoon de hele dag mee doen!

Vintage ruiten

De houthakkers blouse kennen we allemaal en hij is nooit echt weg geweest. Met zijn stoere imago is hij tijdloos geworden. Daartegenover staat nu de ruitjes pyjama. Deze geeft een beetje dezelfde sfeer af als zijn oudere broer alleen komt deze variant met een bijpassende broek. Een loshangende broek van ultra zacht materiaal met dezelfde blouse kan heerlijk gedragen worden in bed, maar dus ook echt overdag!
Nou kan ik me voorstellen dat dit je iets te veel van het goede lijkt. Dan wil ik je aanraden om eens op het internet te gaan speuren. De hipste meiden lopen er al in rond. Ik kon het eerst ook amper geloven. Het is zo’n stiekeme droom waar ik voorheen wel eens aan dacht. Hoe fijn zou het zijn om gewoon even snel naar de winkel te lopen in mijn comfortabele huispak?

Waar ligt de grens?

De grens bepaal je zelf. Nou is dat over het algemeen wel zo in de mode. Je kan van alles een statement maken als je maar dapper genoeg bent. De nachtkleding als overdag kleding trend is niet veel anders. Eerlijk is eerlijk, misschien zijn we er in Nederland nog niet zo klaar voor als bijvoorbeeld in de grote modesteden. Denk hierbij aan Parijs of New York. Dat wil niet zeggen dat we er niet mee mogen experimenteren. De jogger broek is al een ruime tijd onmisbaar in het straatbeeld geworden.
Je kan bijvoorbeeld kiezen om alleen te beginnen met een broek. Een flanellen broek met iets uitlopende pijpen lijkt al snel op een jogger of harembroek. Misschien dat mensen het niet eens opvalt dat jij in een pyjama broek over straat loopt. Dan is het jouw geheim.
In mijn mening is deze trend niet veel anders dan het dragen van een jumpsuit. Dat het nou toevallig gekocht is op de lingerie afdeling moet niets uitmaken. Dus speur duik een lingerie winkel af. Durf te doen!

Mobiele versie afsluiten