In Fashion Utrecht

3 voordelen van een laminaatvloer

Wie zijn huis wil inrichten moet allerlei keuzes maken. En de ene keuze is makkelijker dan de andere. Maar wat betreft vloerbedekking is die keuze heel makkelijk! Ga voor laminaat! Deze handige vloerbedekking komt in veel gevallen heel goed van pas. Dus ben je aan het verhuizen, verbouwen of renoveren? En ben je op zoek naar een andere vloer voor in je huis of kamer? Denk dan eens aan laminaat en lees meer in deze blog. Ontdek de 3 grote voordelen van laminaat, geschikt voor ieder huishouden.

Altijd geschikt

Wat laminaat zo een aantrekkelijk materiaal maakt is dat het altijd geschikt is, of je nu je badkamer, keuken of woonkamer van een nieuwe vloer wilt voorzien. Laminaat is namelijk een ontzettend veelzijdig product en het is in heel veel verschillende uitstralingen te verkrijgen.  Of je nu een lichte vloer in hout-look wilt, of liever een wat donkerdere, klassieke uitstraling: er is altijd wel een laminaat versie die bij jouw inrichting past. Dus laminaat past altijd, en daarmee is het een veelgemaakte keuze voor welke vloer dan ook in welke ruimte van je huis dan ook.

Duurzaam

Laminaat is ontzettend krasbestendig en slijtvast. Dit komt doordat de platen naadloos in elkaar passen en vaak voorzien zijn van een extra beschermlaag. Dus wat je vloer ook te verduren krijgt, hij kan wel tegen een stootje. Spelende kinderen, schoenen, schuivende meubelen… het maakt allemaal niet uit. Door het bestendige karakter is laminaat een duurzame keuze, de vloer gaat lang mee en hoeft amper vervangen te worden. Daarmee is laminaat een duurzame keuze die goed past binnen een bewuste leefstijl.

Makkelijk

Laminaat is een makkelijk materiaal, zowel wat betreft het plaatsen als ook wat betreft het onderhoud. Laminaat is daarmee zeer gebruiksvriendelijk. Door het kliksysteem klik je de platen zo in elkaar, en met een plintje werkt je het geheel mooi af. Leg een ondervloertje, het laminaat erop en je bent zo klaar. Je kunt prima in een middagje een laminaten vloer leggen. En door het bestendige karakter kun je laminaat zonder problemen schoonmaken, met water en een sopje. Je hoeft laminaat ook niet in te oliën of in de was te zetten, zoals dat bij sommige houtsoorten wel het geval is. Bovendien kun je laminaat super makkelijk zelf online of in een bouwwinkel kopen, je hoeft geen handelaar of expert in te schakelen die je bij de aankoop helpt. Kijk bijvoorbeeld eens online, De Laminaat Expert verkoopt Quick Step Laminaat. Dit alles maakt laminaat een zeer makkelijk, en daarmee aantrekkelijk materiaal. 

 

Mobiele versie afsluiten